Projecten

NLX

Common Ground (VNG)

Common Ground is een beweging die het uitwisselen van gegevens binnen en tussen overheden eenvoudiger wil maken door het bouwen van een nieuwe, landelijke ICT-infrastructuur.

Delta10 werkt mee aan de technische realisatie van deze nieuwe infrastructuur, die NLX wordt genoemd. Met NLX kunnen applicaties gegevens via één systeem direct bij de bron raadplegen, in plaats van gebruik te moeten maken van honderden of zelfs duizenden koppelingen tussen ICT-systemen.

Kubernetes voor overheden

O.a. Gemeente Utrecht

Kubernetes is een systeem dat beheer en doorontwikkeling van software in een ingewikkeld ICT-landschap eenvoudiger maakt. Het is met name handig voor het ontwikkelen, uitrollen en onderhouden van schaalbare gedistribueerde applicaties.

Delta10 geeft workshops over Kubernetes voor beheerders, ontwikkelaars en ICT-architecten van gemeenten en andere overheden. Ook helpen we bij de lokale installatie van Kubernetes.

Developer.overheid.nl

Ministerie van BZK, VNG

Developer.overheid.nl is een nieuw landelijk platform waar ontwikkelaars van overheden software en kennis kunnen uitwisselen. Ook biedt het platform mogelijkheden om samen te werken. Dit project wordt ontwikkeld via Common Ground in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Delta10 werkt mee aan de ontwikkeling van de software voor het platform.

Kennisbank

Via onze kennisbank delen we informatie over technische onderwerpen waar we bij Delta10 mee bezig zijn. Alle informatie is opgesteld in het Nederlands en is voor iedereen toegankelijk. De kennisbank is bedoeld voor ontwikkelaars, bestuurders en andere geïnteresseerden.

Delta10 zal de kennisbank de komende periode verder uitbreiden met informatie over ICT-onderwerpen waar veel overheden mee te maken krijgen.

Kees

Kees is een open source zaaksysteem voor overheden. Kees bevat de belangrijkste functionaliteiten voor zaakgericht werken en heeft een overzichtelijke interface, waardoor het eenvoudig te gebruiken is. Het systeem is gebouwd op basis van de nieuwste open tools en is gemakkelijk koppelbaar met andere systemen.

Kees werkt ook uitstekend op iPads, zodat bijvoorbeeld monteurs onderweg eenvoudig verslag kunnen uitbrengen.